Askeri konvoya saldırı

 Hakkari'nin Şemdinli İlçesi’nde askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada ölen ya da yaralanan olmadı. Şemdinli'den çıkan askeri konvoya yönelik saldırı saat 14.30 sıralarında gerçekleştirildi. Konvoyun Şemdinli

Askeri konvoya saldırı

 

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi’nde askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada ölen ya da yaralanan olmadı.

 

Şemdinli'den çıkan askeri konvoya yönelik saldırı saat 14.30 sıralarında gerçekleştirildi. Konvoyun Şemdinli-Yüksekova karayolu üzerinde bulunan Kaymakamlık Çeşmesi mevkinde geçişi sırasında daha önce PKK'lılar tarafından yola döşenen patlayıcı uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Patlamada ölen yada yaralanan olmazken, bölgede PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam