Askeri ambulans kaza yaptı !

 Amasya'da askeri ambulansın minibüsle çarpışması sonucu 1'i sivil 13 asker yaralandı. Alınan bilgilere göre, hastaneden döndüğü öğrenilen Hakan Güven'in kullandığı askeri ambulans, İmam Hatip Lisesi Kavşağı'nda 05 AT 693 plakalı Halil İbrahim Altunok(63)

Askeri ambulans kaza yaptı !

 

Amasya'da askeri ambulansın minibüsle çarpışması sonucu 1'i sivil 13 asker yaralandı.
 
Alınan bilgilere göre, hastaneden döndüğü öğrenilen Hakan Güven'in kullandığı askeri ambulans, İmam Hatip Lisesi Kavşağı'nda 05 AT 693 plakalı Halil İbrahim Altunok(63) yönetimindeki minibüsle çarpıştı.
Kazada, ambulans sürücüsü Güven ile Uzman Çavuş Mustafa Çapaklı ile erler Emrah Nalbant, Aziz Yücel, Ferman Baran, Mustafa Giray, Talat Yavaş, Sadık Tufan, Ozan Karacaoğlu, Yusuf Yakar, Mevlüt Ferhat, Aydın Alan, Yusuf Özeren ve Cuma Akgündüz yaralandı. Minibüs sürücüsü Altunok ise kazadan yara almadan kurtuldu.
Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefettin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza sonrası hastaneye 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda görevli çok sayıda subay ve astsubay gelerek erlerin sağlık duruma hakkında yetkililerden bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler