Aşırı hız ve alkol sonucu 2 ölü,1 yaralı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bir otomobil, karşı yönden gelen tır ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi ölürken, 1 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, İzmit’ten Kandıra yönüne seyreden Faruk Baştürk idaresindeki 41 TN 486 plakalı otomobil, Kandıra

Aşırı hız ve alkol sonucu 2 ölü,1 yaralı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bir otomobil, karşı yönden gelen tır ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi ölürken, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmit’ten Kandıra yönüne seyreden Faruk Baştürk idaresindeki 41 TN 486 plakalı otomobil, Kandıra D-605 Karayolu Sucuali sapağında kontrolünü kaybederek karşı yönden gelen Mustafa Güzelalp idaresindeki dondurulmuş tavuk yüklü 54 HV 396 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Faruk Baştürk ve yanında bulunan Sezen Şen araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkartılan iki yaralının hayatını kaybettikleri belirlendi. Baştürk ve Şen’in cenazeleri, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan yır sürücüsü ise, ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Otomobil sürücüsü Faruk Baştürk’ün Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Tekstil Bölümü’nde öğretim görevlisi olduğu öğrenilirken, Sezen Şen’in de aynı okulda öğrenci olduğu öğrenildi. Otomobil içerisinde çok sayıda alkol şişesi bulunurken, sürücünün aşırı hızlı gittiği iddia edildi.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam