Aşırı hız arabayı ikiye böldü

  Edinilen bilgiye göre, Bursa'dan Mudanya'ya giden İbrahim E. (24) idaresindeki 16 JG 997 plakalı araç, aşırı sürat nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjdeki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurda yığınına dönen ve iki parçaya ayrılan araç

Aşırı hız arabayı ikiye böldü

 

 

Edinilen bilgiye göre, Bursa'dan Mudanya'ya giden İbrahim E. (24) idaresindeki 16 JG 997 plakalı araç, aşırı sürat nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjdeki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurda yığınına dönen ve iki parçaya ayrılan araçta sürücü ağır yaralanırken, arkadaşı Burçak A. (18) ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. 112 Acil servis ambulansı ile olay yerinden alınan iki yaralı, Mudanya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan sürücü İbrahim E. Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi.

Polis kazayla ilgili soruşturmayı başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam