Asansör zemine çakıldı

Adana’da çocuklarına mobilya almaya giden aile ve bir satış görevlisi, asansörün 3. kattan zemine çakılması sonucu yaralandı.Olay, Çukurova ilçesine bağlı Belediyevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Selahattin (42) ve İlkay Arıkan (38) çifti,

Asansör zemine çakıldı

Adana’da çocuklarına mobilya almaya giden aile ve bir satış görevlisi, asansörün 3. kattan zemine çakılması sonucu yaralandı.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Belediyevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Selahattin (42) ve İlkay Arıkan (38) çifti, çocukları Cihan (9) ile Asrın Çınar Arıkan’a (3) mobilya almaya çıktı. Aile, Belediyevleri Mahallesi’ndeki bir mobilyacıya gelerek burada mobilya çeşitlerine bakmaya başladı.

Satış danışmanı Elif Çağlayan (34) ile birlikte mobilyacının 3. katına çıkan aile, bir süre burada da mobilyalara baktıktan sonra aşağı inmek için asansöre bindi. 3. kattan zemine inmek için görevli düğmeye bastı. Bu sırada asansör içindeki 5 kişiyle birlikte yere çakıldı. Asansörün zemin kata çakılmasıyla birlikte içinde bulunan aynı aileden 4 kişi ve görevli yaralandı.

Ses üzerine mobilya çalışanları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kaza sonrası yaralıların ayaklarında kırıklar oluştuğu, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Anne İlkay Arıkan görevlilere tepki göstererek, "Bizi ailecek mahvettiler. Asansör zemin çakıldı" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam