Artvin'de iş kazası: 1 ölü

Artvin'de, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde meydana gelen iş kazasında kardeşlerden biri öldü diğeri yaralandı.Yusufeli'ne bağlı Köprügören ile Alanbaşı köyleri arasında yapımı devam eden baraj ve HES inşaatında vardiye çavuşu olarak görev yapan Tahsin C

Artvin'de iş kazası: 1 ölü

Artvin'de, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde meydana gelen iş kazasında kardeşlerden biri öldü diğeri yaralandı.

Yusufeli'ne bağlı Köprügören ile Alanbaşı köyleri arasında yapımı devam eden baraj ve HES inşaatında vardiye çavuşu olarak görev yapan Tahsin Coşkun (24) ile aynı yerde çalışan ağabeyi Ali Haydar Coşkun (27), enerji tünelinde yıkılan beton kütlenin altında kaldı.

Bir anda yüzlerce kilo ağırlığındaki beton kütlenin altında kalan işçilerden Tahsin Coşkun olay yerinde can verirken, yaralanan ağabey Ali Haydar Coşkun da kaldırıldığı Yusufeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler