Arsinspor, beraberliğe üzüldü

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, dün Kırıkhanspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Arsinspor, beraberliğe üzüldü.   Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, şanssızlıkların yakalarını bırakmadığını, kazanabilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üz

Arsinspor, beraberliğe üzüldü
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, dün Kırıkhanspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Arsinspor, beraberliğe üzüldü.
 
Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, şanssızlıkların yakalarını bırakmadığını, kazanabilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtti.
 
Son haftalardaki kötü gidişatlarına "dur" demek için çıktıkları Kırıkhanspor maçından istediğimiz 3 puanı almadıklarını ancak kaybetmediklerini de ifade eden Şahin, "Bizim tek sorunumuz şansızlıklarımız. İyi oynuyor ve mücadele ediyoruz ama bir türlü istediğimiz skoru elde edemiyoruz. Şeytanın bacağını kırmak için çıktığımız Kırıkhanspor önünde de aynı şeyi yaşadık" dedi.
 
Şahin, son haftalarda takımın başına Fethi Türkoğlu'nun gelmesiyle daha iyi oynamaya başladıklarını kaydederek, "Deneyimli hocamızla iyi yol aldık. Takımımız daha iyi oynamaya, pas trafiğini ve direncini ön plana çıkarmaya başladı. İnanıyorum ki şeytanın bacağını kırdığımız an, devamı da gelecektir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler