Arsin OSB'de o proje tamamlandı!

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptırılan Arıtma Tesisleri'nin yapımı tamamlandı.OSB Yönetim Kurulu Başkanı Koray Turan, tesislerin Ağustos'ta hizmete gireceğini söyledi. Yönetim Kurulu'nun dün akşam düzenlediği geleneksel iftar yemeğine Arsin

Arsin OSB'de o proje tamamlandı!

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptırılan Arıtma Tesisleri'nin yapımı tamamlandı.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Koray Turan, tesislerin Ağustos'ta hizmete gireceğini söyledi. Yönetim Kurulu'nun dün akşam düzenlediği geleneksel iftar yemeğine Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Koray Turan, yönetim kurulu üyeleri, sanayiciler ve firmaların temsilcileri katıldılar.

87 tesisin aktif faaliyet gösterdiği OSB'de arıtma tesislerin yaklaşık 5 milyon liraya mal olduğunu belirten Başkan Turan, “Arıtma tesisi inşaatına 2011 başlanmış olup kısa bir süre ara verildikten sonra 2014 yılında mekanik ve elektrik kısımları da tamamlanmıştır. Bugün itibariyle deneme aşamasına geçilmiştir. Yakın tarihte çevre izni alınarak Ağustos 2015’ te resmi açılışının yapılması planlanmaktadır. Tesis sayesinde Trabzon Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayi ve evsel atık sorunun tümden ortadan kalkacak. Böylece çevre kirliliği şu ya da bu şekilde OSB için söz konusu olmayacak. Bölgede istihdam ve üretimin en yoğun olduğu yer olan Arsin OSB'yi her bakımdan ideal seviyeye çıkarmak için el birliği ile çalışacağız" dedi.

20150626aw461912_02.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler