Arkadaşları bayram etti, o çay servisi yaptı

Akranları 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken Manisalı 13 yaşındaki Tolga Baş, çay ocağı işletmeciliği yapan annesinin yanında çalıştı. Ali Razı Çevik İlkokulu 6. sınıf öğrencisi Baş’ın annesiyle babası ayrı yaşıyor. Annesi çay ocağı iş

Arkadaşları bayram etti, o çay servisi yaptı
Akranları 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken Manisalı 13 yaşındaki Tolga Baş, çay ocağı işletmeciliği yapan annesinin yanında çalıştı.
 
Ali Razı Çevik İlkokulu 6. sınıf öğrencisi Baş’ın annesiyle babası ayrı yaşıyor. Annesi çay ocağı işletmeciliği yapan Tolga’nın arkadaşları 23 Nisan'ı kutlarken o, çay ocağında çalışarak annesine yardım etti. Gün boyu esnaflara ve diğer müşterilere çay servisi yaptı. Tatil günlerinde annesine yardım ettiğini belirten Tolga, “Bugün tatil olduğu için yine anneme yardım ediyorum. Annemin çay servisine çıkmasını istemiyorum. O çayları hazırlıyor, ben de servis ediyorum. Böylece onun yükünü biraz hafifletmiş oluyorum. Ayrıca müşteriler de beni çok seviyor. Arkadaşlarım 23 Nisan kutlamalarına katılırken ben anneme yardım etmeyi tercih ettim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler