Arkadaşının kafasını defalarca...

Olay, sabaha karşı Altındağ İlçesi’nde yaşandı. Çankırı Caddesi üzerindeki otobüs duraklarında, sarhoş olduğu anlaşılan bir şahıs ile bir arkadaşı arasında tartışma başladı. Olay yerinde bulunan 3. şahıs ise tartışan kişileri ayırmaya çalıştı. Polis ekipl

Arkadaşının kafasını defalarca...

Olay, sabaha karşı Altındağ İlçesi’nde yaşandı. Çankırı Caddesi üzerindeki otobüs duraklarında, sarhoş olduğu anlaşılan bir şahıs ile bir arkadaşı arasında tartışma başladı. Olay yerinde bulunan 3. şahıs ise tartışan kişileri ayırmaya çalıştı. Polis ekiplerinin yanında gerçekleşen tartışma, şahısların ‘araçlarına binip uzaklaşmaları’ yönünde ikaz edilmeleri sonucu son buldu. 3 arkadaş, bunun üzerine otomobilleriyle olay yerinden uzaklaştı.

Şahıslar, 06 AR 2858 plakalı otomobilleriyle Rüzgarlı Sokak’ta bulunan açık bir otoparka geldi. Araçlarından inen arkadaşlar tartışmaya devam etti. Şahıslardan biri, ayakta durmakta zorlanan üstsüz ve sarhoş şahısa, “Bana neden vurduğunu açıkla” diye hesap sordu. Alkolün etkisiyle açıklama yapmakta zorlanan sarhoş şahıs, arkadaşı tarafından tartaklandı. Kavga, daha sonra çok katlı bir otoparkın önünde devam etti. Bir türlü anlaşamayan şahıslar tekrar birbirine girdi. Arkadaşına nazaran ayık olduğu gözlenen kişi, sarhoş şahısın kafasını defalarca yere vurdu. 3 arkadaş daha sonra, aynı otomobille olay yerinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler