Arkadaşının boğazını kesti

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Erkilet Bulvarı'nda bulunan özel bir rehabilitasyon merkezinde meydana geldi. 40 yaşındaki şizofren hastası N.T.'nin, yanındaki çakı ile aynı odada kaldığı 51 yaşındaki F.Ç.'nin boğazını kestiği ve şahsı 10 yerinden bı

Arkadaşının boğazını kesti

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Erkilet Bulvarı'nda bulunan özel bir rehabilitasyon merkezinde meydana geldi. 40 yaşındaki şizofren hastası N.T.'nin, yanındaki çakı ile aynı odada kaldığı 51 yaşındaki F.Ç.'nin boğazını kestiği ve şahsı 10 yerinden bıçakla yaraladığı öğrenildi.

Sesleri duyup yan odadan gelerek N.T.'yi engellemek isteyen 35 yaşındaki Y.D.'nin de yaralandığı kaydedildi. Ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan F.Ç.'nin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı, Y.D.'nin ise tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Olay sonrasında yakalanarak gözaltına alınan N.T.'nin sorgusunun ise devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam