Arınç'tan 'Özal' açıklaması

 Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası basın toplantısı düzenledi.  8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın otopsisinde 4 çeşit zehir bulunduğu iddiasına ilişkin olarak, "Şahsi düşüncem, zaten bu konuda söz konusu

Arınç'tan 'Özal' açıklaması

 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası basın toplantısı düzenledi. 
 
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın otopsisinde 4 çeşit zehir bulunduğu iddiasına ilişkin olarak, "Şahsi düşüncem, zaten bu konuda söz konusu olamaz. Hepimiz Adli Tıp'ın raporunu bekleyeceğiz" diye konuştu.
 
Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Turgut Özal'ın otopsisinde 4 çeşit zehir bulunduğuna yönelik iddiaları yanıtladı. Arınç Adli Tıp'tan gelecek raporun beklenmesi gerektiğini belirtirken, ""Gündemimizde böyle bir husus yok. Şahsi düşüncem, zaten bu konuda söz konusu olamaz. Bu teknik bir konudur. Her olay arkasından, gerekirse otopsi yapılır. Ben zamanında da doğrusu yapılmış olmasını arzu ederdim. Bir Cumhurbaşkanı vefat ediyor. Şu veya bu sebeple. En azından klasik bir otopsi yapılmasında fayda olurdu. Hepimiz Adli Tıp'ın raporunu bekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam