Arınç'ın adına sahte hesap açıldı!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç adına twitter’da sahte hesap açıldı. Devlet Bakanı Egemen Bağış da sahte sayfayı izledi. Arınç’ın ağzından ‘’Şu anda hanımla Taksim’deyiz. Şampanya patlattık’’ diye yazılınca sahtekarlık ortaya çıktı.Başbakan Yardımcısı ve

Arınç'ın adına sahte hesap açıldı!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç adına twitter’da sahte hesap açıldı. Devlet Bakanı Egemen Bağış da sahte sayfayı izledi. Arınç’ın ağzından ‘’Şu anda hanımla Taksim’deyiz. Şampanya patlattık’’ diye yazılınca sahtekarlık ortaya çıktı.

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç’ın twitter’da “Sahtesi” çıktı. Arınç’ın ağzından ‘’Şu anda Taksim’deyiz. Hanımla şampanya patlattık’’’ diye yazılınca, sahtekarlık ortaya çıktı. Arınç ‘’Sahteciliği tespit ettik, kapatmaya çalıştık olmadı’’ dedi.

Arınç’ın kişisel hesabı olan “bulent_arinc” adresi dışında “bulentarınc”, “arıncbulent” ve “SerBulent_Arınc” gibi adlarla üç sahte hesap açıldığı öğrenildi. Devlet Bakanı Egemen Bağış da gerçek zannederek Arınç’ın sahte sayfalarını takip etti.

‘’BENİ LEYLEKLER GETİRDİ’’

Egemen Bağış, Arınç’a, “Sizi twitter’da takip ediyorum” deyip sahte sayfaları gösterince, gerçek de anlaşıldı. Arınç, sayfaların sahte olduğunu Bağış’a söyledi ve kendi sayfasına yönlendirdi. Arınç, “Bunu kaldırmak için çalıştık ama kaldıramadık” dedi.

“Sahte Arınç”ın sayfalarda twitter hesapları üzerinden dikkat çekici yorumlar yapılıyor. “Hep ağlarım, çok iyi ağlarım” mesajı iletiliyor ve “Ağlayan Çocuk” resmi avatar olarak kullanılıyor. ‘’arınc_bulent” adlı sahte sayfalarda Arınç’ın sözleriymiş gibi yorumlar yapılıyor.

‘’Çılgın proje kanal İstanbul’’ hakkında “Kanalda yüzülecek. yüzme bilmeyen kalmayacak. Birincil sorunumuz Türkiye’de yüzme bilmeyen kalmamasıdır” yorumu dikkat çekiyor. Bir başka mesajda ise sahte Arınç adına ‘’Seks kültürümüz yok, annem beni leyleklerin getirdiğini söylüyor’’ diye yazıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam