Arazideki ceset teröriste ait!

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen cesedin,Van'ın Özalp İlçesi Oymaklı Köyü nüfusuna kayıtlı PKK'lı 20 yaşındaki Edip Günnaran'a ait olduğu saptandı. PKK'lı Günnaran'ın yıldırım çarpması sonucu öldüğü saptanırken, cesedin yanında 1 Kaleşnikof

Arazideki ceset teröriste ait!

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen cesedin,Van'ın Özalp İlçesi Oymaklı Köyü nüfusuna kayıtlı PKK'lı 20 yaşındaki Edip Günnaran'a ait olduğu saptandı.

 

PKK'lı Günnaran'ın yıldırım çarpması sonucu öldüğü saptanırken, cesedin yanında 1 Kaleşnikof piyade tüfeği, şarjör, 31 mermi ve dürbün bulunduğu belirtildi.

 

PKK'lı terörist için cenaze töreni yapıldı. Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, BDP İl Başkanı Cüneyt Caniş, BDP'li milletvekili Özdal Üçer, Bağımsız adaylar Aysel Tuğluk ve Nazmi Gür, Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz, görevden alınan Başkale Belediye Başkanı İhsan Güler, İl Genel Meclisi Semira Varlı ile partililerin katılımıyla Edip Günnaran'ın vcenazesi Oymaklı Köyü'ne götürüldü ve toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler