Arazi kavgasında 1 ölü 5 yaralı

Diyarbakır'da akrabalar arasında arazi anlaşmasızlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kadın hayatını kaybetti, 1’i ağır 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Batman merkezde lastik fabrikası olan ve kısa bir süre önce iflas eden Hacı Müslüm E., Koyunl

Arazi kavgasında 1 ölü 5 yaralı

Diyarbakır'da akrabalar arasında arazi anlaşmasızlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kadın hayatını kaybetti, 1’i ağır 5 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Batman merkezde lastik fabrikası olan ve kısa bir süre önce iflas eden Hacı Müslüm E., Koyunlu köyünde ikamet eden amcası Hacı Mehmet E. ile arazileri yüzünden tartıştı.
 
Arazilerinin ucuza satıldığını iddia eden Hacı Müslüm E., Koyunlu köyüne giderek amcası ve yengeleriyle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle aralarında çıkan kavga sonucunda Hacı Müslüm E. belinden çıkardığı tabancayla amcası Haci Mehmet E. ve yengelerine kurşun yağdırdı.
 
Olay yerinde Fikriye E. hayatını kaybederken, Hacı Mehmet E. ve isimleri öğrenilemeyen 4 bayan daha yaralandı. Yaralılar köylülerin yardımıyla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, silahla amcası ve yengelerini vuran Hacı Müslüm E., olay yerinden uzaklaşarak jandarmaya teslim oldu.
 
Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olay yerinde hayatını kaybeden Fikriye E. Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak otopsi işlemleri yapıldı. 
 
Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler