Araklı'daki cinayet çözüldü

Araklı ilçesinde, 15 yaşındaki kızının evlenmek için kaçtığı gencin babasını ve amcasını tabancayla öldürdüğü iddiasıyla aranan kişi yakalandı.İlçenin Yolgören Mahallesi'nde, 28 Eylül'de, kızı E.Ç'nin evlenmek için kaçtığı M.K'nın babası Hasan K. ve amcas

Araklı'daki cinayet çözüldü

Araklı ilçesinde, 15 yaşındaki kızının evlenmek için kaçtığı gencin babasını ve amcasını tabancayla öldürdüğü iddiasıyla aranan kişi yakalandı.

İlçenin Yolgören Mahallesi'nde, 28 Eylül'de, kızı E.Ç'nin evlenmek için kaçtığı M.K'nın babası Hasan K. ve amcası Ali K'yı tabancayla öldürdükten sonra firar eden M.Ç, jandarma ve emniyet ekiplerince yürütülen çalışma sonucu Araklı ilçesine bağlı Yoncalı köyündeki evinden kaçmaya çalışırken yakalandı.

Evde yapılan aramada, olayda kullanılan tabanca ile bir av tüfeği ele geçirildi.

M.Ç'nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Araklı'nın Yolgören Mahallesi'nde, 28 Eylül 2012'de, M.Ç. (39), kızı E.Ç'nin

(15) evlenmek için kaçtığı M.K'nın (17) ailesiyle görüşmek için evlerine giderken karşılaştığı M.K'nın babası Hasan K. (33) ve amcası Ali K. (42) ile tartışmaya başlamıştı.

 Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.Ç'nin tabancayla ateş ettiği Hasan K. ve Ali K. olay yerinde ölmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam