Araçta çıplak kadın cesedi bulundu

.Kütahya'da park halindeki otomobilin arka koltuğunda 25 yaşındaki Ümit Zehra Aydar, göğsünden av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu. Polis, cinayet şüphelisi olarak 2 kişiyi gözaltına aldı. 155 polis imdat hattını arayan kimliği belirsiz bir kişi 'Fatih Su

Araçta çıplak kadın cesedi bulundu

.Kütahya'da park halindeki otomobilin arka koltuğunda 25 yaşındaki Ümit Zehra Aydar, göğsünden av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu. Polis, cinayet şüphelisi olarak 2 kişiyi gözaltına aldı. 

155 polis imdat hattını arayan kimliği belirsiz bir kişi 'Fatih Sultan Bulvarı'nda eczanelerin önünde park halindeki 43 NZ 961 plakalı otomobilin arka koltuğunda ceset var, gidin alın' ihbarında bulundu. Gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, verilen adrese gitti. Polis ekipleri, plakası verilen ve kapıları kilitli olan otomobilin arka koltuğunda göğsünden av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş, üzerinde sadece külotu olan çıplak kadın cesedinin olduğunu fark etti. Otomobil, içesindeki cesetle birlikte çekiciye yüklenerek Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
 
Hastanenin morg giriş kapısı önüne indirilen otomobilin kapıları çilingirle açıldı. Av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş olan kadının 25 yaşlarındaki Ümit Zehra Aydar olduğu belirlendi. Ceset, yapılan incelemenin ardın hastane morguna konuldu. Otomobilin bagajında da olayda kullandığı sanılan av tüfeği bulundu. 
 
Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet, Gasp ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde cinayet zanlısı olarak araç sahibi Kadir Demir'in oğlu Semih Demir ile arkadaşı Orhan Saltan'ı Bahçelievler Mahallesi Yörünge Sokak'ta saklandıkları bir evde yakaladı. 2 şüpheli gözaltına alındı. Cinayetye ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler