Aracın altında 3 kilometre sürüklendi!

Tekirdağ-İstanbul karayolunda bir motosiklet sürücüsü kaza yaptıktan sonra bir başka aracın altında 3 kilometre sürüklendi. Edinilen bilgiye göre, İsmail T. yönetimindeki 59 DP 719 plakalı motosiklet, Tekirdağ İstanbul karayolunda sağ tarafta park halinde

Aracın altında 3 kilometre sürüklendi!
Tekirdağ-İstanbul karayolunda bir motosiklet sürücüsü kaza yaptıktan sonra bir başka aracın altında 3 kilometre sürüklendi.
 
Edinilen bilgiye göre, İsmail T. yönetimindeki 59 DP 719 plakalı motosiklet, Tekirdağ İstanbul karayolunda sağ tarafta park halinde olan 34 NH 788 plakalı otomobile arkadan çarptı. İsmail T. çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Aynı yolda seyreden Sedat A. yönetimindeki 22 SA 002 plakalı araç, İsmail T.'yi fark etmeyerek üzerinden geçmesiyle İsmail T. aracın altında sıkıştı. Yaklaşık 3 kilometre aracın altında sürüklenen İsmail T. yoldan geçen bir başka araç tarafından fark edildi. Sedat A. aracını yolun sağına çekerek İsmail T. araç altında olduğunu fark etti ve durumu polis ve 112 Acil ekiplerine haber verdi.
 
Olay yerine gelen polis ekipleri yolun bir şeridini trafiğe kapattı, 112 Acil ekipleri aracın altında sıkışan İsmail T. nabzını kontrol ettiğinde ise İsmail T. yaşamını yitirdiğini belirtti.
 
Polis, İsmail T. 'nin 34 NH 788 plakalı otomobile arkadan çarptığında mı öldüğü ya da Sedat A.’nın idaresinde ki 22 SA 002 plakalı aracın altında 3 kilometre sürüklendikten sonramı öldüğünü belirmemek için incelemelerde bulundu.
Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile çekilirken, İsmail T. cansız bedeni kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için adli tıp kurumuna gönderileceği öğrenildi.
 
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam