Araç uçtu, sürücü kayboldu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkarak ırmağa uçan otomobilin sürücüsü kayboldu.Kaza, Aybastı-Reşadiye Karayolu Sefaköy Dere mevkiinde gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatsa istikametine sey

Araç uçtu, sürücü kayboldu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkarak ırmağa uçan otomobilin sürücüsü kayboldu.
Kaza, Aybastı-Reşadiye Karayolu Sefaköy Dere mevkiinde gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatsa istikametine seyir halinde olan Ufuk T. idaresindeki 52 KC 010 otomobil, virajı alamayarak Bolaman Irmağı'na uçtu. Bu sırada kaza anını gören diğer araç sürücüleri araç sürücüsüne ulaşmak istediler ancak bulamadılar. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istedi ve bölgeye dalgıç polisler sevk edildi. Araç ırmaktan
çıkartılırken, dalgıç polisler ırmakta kaybolan sürücüyü aradı. Ordu Sivil Savunma ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarında sürücüye ulaşılamadı.

AYNI YERDE 1 AYDA 6. KAZA
Sefaköy Köyü Muhtarı Cezmi Ebrem aynı yerde son 1 ay içerisinde 6. kazanın olduğunu belirterek, "Burada daha 3 gün önce bir yolcu minibüsü devrildi ve 7 öğrencimiz yaralandı. Biz defalarca ilgili yerlere yazışma yapmamıza rağmen bu virajı kaldırtamadık. Bu gece de bu kaza meydana geldi. Burada bu kazaların sona ermesi için daha ne kadar kaza olması gerekir. İlle de burada bir ölüm mü olması gerekir. Gerçi bu kaza yapan sürücüden bir haber halen yok. Ne yapacağız bilemiyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam