Araç dehşet saçtı: 1 ölü, 5 yaralı

Samsun'dan Atakum Bafra istikametine giden Emre Semizoğlu yönetimindeki 55 VE 660 plakalı araç aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce kaldırımda park halindeki araca, arkasından kaldırımda dolmuş bekleyen yolculara çarpan araç, yolda g

Araç dehşet saçtı: 1 ölü, 5 yaralı

Samsun'dan Atakum Bafra istikametine giden Emre Semizoğlu yönetimindeki 55 VE 660 plakalı araç aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce kaldırımda park halindeki araca, arkasından kaldırımda dolmuş bekleyen yolculara çarpan araç, yolda giden ikinci bir araca vurarak refüjde durabildi. Kaldırımda dolmuş bekleyen 19 yaşındaki Ahmet Çağlar Gerçek olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada biri ağır 5 kişi de yaralandı.Görgü şahitleri tarafından aşırı süratli olduğu belirtilen araç ilk önce kaldırıma park etmiş 06 AN 1605 plakalı İlker Karagöz'e ait araca arkadan çarptı. Arkasından kaldırımda dolmuş bekleyen yayalara vuran araç tekrar yola girerek 06 ZBE 17 plakalı araca çarptı. Aracı kullanan Ümit Korkmaz güçlükle aracını durdurabildi.

Araçta bulunan Burhan Şanlı (17), Murat Çolak (15), Recep Çelikoğlu (23) yaralanırken, Faruk Çakıroğlu ve Sefa Karagöz yara almadan kurtuldu. Saat 21.30 sularında Türkiş sapağını geçtikten sonra meydana gelen kazada yaralılar yakında bulunan Samsun Medical Park Hastanesi ve OMÜ Araştırma Hastanesi'nin acil servislerine kaldırıldı.

Mustafa Şahin (34) isimli yayanın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Ahmet Çağlar Gerçek'in, Murat Kargın ve Mustafa Şahin ile birlikte kaza mahallinin karşı caddesinde bulunan bir kuaför salonunda beraber çalıştığı ve iş çıkışında Altınkum'da oturan arkadaşlarını uğurlamak için yola çıktığı öğrenildi.

Kazadan sonra trafik uzun süre tek şeritten verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler