Apple bombayı patlatıyor

8-12 Haziran tarihleri arasında San Francisco'daki Moscone West Salonu'nda gerçekleştirilecek Geliştirici Konferansı için biletler de Apple'ın WWDC web sitesinde satışa çıktı. 17 Nisan Cuma gününe kadar bilet başvurusu alacak olan Apple, ondan sonra tamam

Apple bombayı patlatıyor

8-12 Haziran tarihleri arasında San Francisco'daki Moscone West Salonu'nda gerçekleştirilecek Geliştirici Konferansı için biletler de Apple'ın WWDC web sitesinde satışa çıktı. 

17 Nisan Cuma gününe kadar bilet başvurusu alacak olan Apple, ondan sonra tamamen rastgele bir seçim sürecinin ardından şanslı katılımcıları 20 Nisan'a kadar açıklayacağını duyurdu. 

Her sene olduğu gibi bu sene de konferansa talebin çok yüksek olması bekleniyor ve bilet elde etme şansı bulamayan geliştiriciler için workshop'lar ile 100'den fazla ders online bir şekilde yayınlanacak.

iOS 9 GELİYOR

Apple'ın bu seneki geliştirici konferansında ilk olarak yeni Müzik uygulamasıyla birlikte yayın hizmetini duyurmasını, iOS 9 için ilk adımı atmasını ve yeni OS X sürümünü göstermesini bekliyoruz.

Bunun dışında yeni işletim sistemleri için kullanılacak geliştirici kitleri de katılımcılara gösterilecek. 

Son olarak da WWDC tarihinde ilk kez görüntü alma kurallarının altında selfie çubuklarının da yasaklandığı belirtildi. Dünyanın dört bir yanındaki farklı müzelerin çubuğu yasaklamasının ardından Apple da safını belli etmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler