Antalya'daki cinayetin görüntüleri izlendi

Antalya'da "Evime ölü fareleri sen mi koydun" diyerek komşusu 66 yaşındaki Zeliha Tavşancı'yı 20 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan 27 yaşındaki Abdullah Çiçek ile ilgili davaya devam edildi.  Antalya 5. Ağır

Antalya'daki cinayetin görüntüleri izlendi
Antalya'da "Evime ölü fareleri sen mi koydun" diyerek komşusu 66 yaşındaki Zeliha Tavşancı'yı 20 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan 27 yaşındaki Abdullah Çiçek ile ilgili davaya devam edildi. 
 
Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki tutuklu sanık Çiçek'in getirildiği duruşmada, geçen yıl 29 Eylül'de meydana gelen cinayet ile ilgili güvenlik kamerası görüntüleri izlendi. 
 
- Cinayet anı güvenlik kamerasında
 
Görüntülerde Zeliha Tavşancı, okula gitmeye hazırlanan torunu Savaş Rüzgar Tavşancı ile evinden çıkıyor. Servisin gelmesini beklerken torununun su istemesi üzerine Zeliha Tavşancı, eve girip bir bardak su ile dönüyor ve torununa su içiriyor. 
 
Bu sırada şizofreni hastası Abdullah Çiçek, yanına yaklaştığı Tavşancı'yı arka arkaya bıçaklıyor. Yere yığılmasına rağmen Tavşancı'yı bıçaklamaya devam eden Çiçek'in yardım isteyen kadının kafasına da tekme attığı görülüyor.
 
Olay sırasında mahalle sakinleri ise Çiçek'ten korktukları için yaralı kadına yaklaşamıyor. Babaannesinin bıçaklandığını gören Savaş Rüzgar Tavşancı ise başka bir kadın tarafından kolundan tutularak, olay yerinden uzaklaştırılıyor.
 
Olaydan 6 dakika sonra olay yerine gelen polis ekipleri, Abdullah Çiçek'i gözaltına alıyor, yaralı kadın ise ambulansla hastaneye kaldırılıyor. 
 
- Çiçek, ruh hastalıkları hastanesine sevk edildi
 
Tutuklu yargılanan Abdullah Çiçek, mahkemedeki ifadesinde evine her gün ölü fareler konulduğunu öne sürdü. Farelerin Zeliha Tavşancı tarafından bırakıldığını iddia eden Çiçek, "Bu nedenle artık dayanamadım ve ölü farelerden kurtulmak için kadının yanına gittim. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
 
Duruşmada mahkeme heyeti, Çiçek'in akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine gönderilmesine karar verdi, daha sonra duruşmayı erteledi.
 
Öte yandan torun Savaş Rüzgar Tavşancı'ya psikolojik destek verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam