Antalya'da yeni çocuğu olan marketçi kayıp!

ANTALYA'da 3 hafta önce erkek çocuğu dünyaya gelen market işletmecisi 36 yaşındaki Hakan Türker'den 4 gündür haber alınamıyor.Muratpaşa İlçesi'nde market işleten Hakan Türker, geçen yıl Nuray Türker'le evlendi. 10 Temmuz'da erkek bebekleri olan çift mutlu

Antalya'da yeni çocuğu olan marketçi kayıp!

ANTALYA'da 3 hafta önce erkek çocuğu dünyaya gelen market işletmecisi 36 yaşındaki Hakan Türker'den 4 gündür haber alınamıyor.

Muratpaşa İlçesi'nde market işleten Hakan Türker, geçen yıl Nuray Türker'le evlendi. 10 Temmuz'da erkek bebekleri olan çift mutluluklarını yakınlarıyla paylaştı. Geçen pazartesi sabahı işe giden Türker, marketi açtıktan sonra tekrar işyerini kapatarak uzaklaştı. Motosikletini evinin bahçesine bırakan Türker'den haber alamayan yakınları polise başvurdu. Türker'in esnaf arkadaşlarından Berrin Müzeyyen, "Aceleci bir hali vardı. Ne olduğunu sordum. 'Abla bir işim var halledeceğim' dedi. Bir daha da görmedik" dedi.

HİÇBİR SORUNU YOKTU

Kardeşinin, baba olduğu için akşamları işyerini kapatır kapatmaz evine gittiğini belirten Selahattin Türker, "Hakan'ın hiçbir sorunu yoktu. Nereye gittiğini tahmin edebileceğimiz bir durum bile yok. Hepimiz canından endişe ediyoruz" diye konuştu.

Doğum yaptığı için evden çıkmaması gereken Nuray Türker ise kocasının bulunması için başvurmadığı yer kalmadığını söyledi. Psikolojik sorunlar yaşadığını ve bebeğini emziremediğini söyleyen Türker, "Kocamı 12 yıldır tanırım hiçbir sorunu yoktu. Ben 3 haftalık anneyim ve kocam kayıp. Gören ya da nerede olduğunu bilen varsa ne olur polisi arasın. Perişan haldeyiz" dedi.

Polis işe gitmek için evden ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Hakan Türker'i bulmak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam