Antalya'da rekor denemesi!

8’inci kez gerçekleştirilen rekor denemesine 362 turist katıldı. Konaklı Beldesi'nde ağırlıklı olarak İsveç, Norveç, Danimarka ve Finlandiyalı turistlere hizmet veren Pascha Bay Otel, misafirlerinin tatilini çeşitli aktiviteler ve animasyonlarla renklendi

Antalya'da rekor denemesi!

8’inci kez gerçekleştirilen rekor denemesine 362 turist katıldı.

Konaklı Beldesi'nde ağırlıklı olarak İsveç, Norveç, Danimarka ve Finlandiyalı turistlere hizmet veren Pascha Bay Otel, misafirlerinin tatilini çeşitli aktiviteler ve animasyonlarla renklendiriyor. Otel yönetimi, geleneksel hale gelen havuzda su cimnastiği rekor denemesinin 8'incisini düzenledi. Havuz dışında animatörler tarafından başlatılan cimnastik gösterisi, bir süre sonra verilen komutla havuzun içinde devam etti. Yüzlerce turist, animatörlerin eşliğinde yaklaşık 1 saat boyunca su içinde cimnastik yaptı. Turistler daha sonra tek tek sayılarak havuzdan çıktı. Rekor denemesine katılan turistlere karpuz ve içecek ikramında bulunuldu.

Pascha Bay Otel Halkla İlişkiler Müdürü Emel Karaçaylı, TUI tur operatörüne bağlı oteller arasında rekabet ortamı ve müşteriler için değişik bir aktivite oluşturmak amacıyla düzenledikleri havuzda su cimnastiği rekoru denemesine bu yıl da devam ettiklerini söyledi. Karaçaylı, "Geçen yıl ara verdiğimiz rekor denememize bu yıl 362 turist katıldı. Önceki yıl 441 kişi ile kendi rekorumuzu kırmıştık. Gelecek yıl daha iyi duyuru yaparak daha fazla katılım sağlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam