Antalya'da Ortahisar Rüzgarı

Ortahisar Belediyesi Antalya'da düzenlenen '5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katıldı.Ortahisar Belediyesi'nin fuarda açmış olduğu standa ziyaretçilerin yoğun ilgisi görülmeye değerdi. Fuarda sergilenen Ortah

Antalya'da Ortahisar Rüzgarı

Ortahisar Belediyesi Antalya'da düzenlenen '5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katıldı.

Ortahisar Belediyesi'nin fuarda açmış olduğu standa ziyaretçilerin yoğun ilgisi görülmeye değerdi. Fuarda sergilenen Ortahisar'ı tanıtıcı yöresel ve kültürel ürünler büyük beğeni topladı. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç misafirlerini ve ziyaretçileri tek tek ağırlarken Ortahisar'ı tanıtıcı bilgiler verdi.

Ortahisar'ın yeni kurulan bir ilçe olduğunu belirten Genç, bu nedenle bir yandan belediyenin yapılanmasını yürütürken, diğer yandan da bu tür etkinliklerle Ortahisar'ın tanıtımına ağırlık verdiklerine dikkati çekerek "Bu etkinliklerin önemi ve faydası şehrimizin var olan güzelliklerini en kısa yoldan insanlara ulaştırmak, bu insanlara şehrimizin güzelliğini göstermek ve turizme bu noktada katkı yapmayı sağlamaktır." dedi.

antalya.jpg

DEV KEMENÇEYE YOĞUN İLGİ

Fuarı ziyaret edenler arasında  Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ile Kepez Belediye Başkanı ve aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı olan Hakan Tütüncü de vardı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel dev kemençeyi ilgiyle inceleyerek Karadeniz insanının her zaman hızlı  olduğunu ve bu ritmini de kemençeyle bulduğunu söyledi. Konferanslar ve toplantılar dolayısıyla Trabzon'a birçok kez geldiğini ifade eden Türel, "Trabzon ve bölge insanın misafirperverliğine yakından şahit olmuş biriyim. Bu nedenle Trabzon ise şimdi Ortahisar bizim için ayrı bir önem arz ediyor" dedi.

TÜRKİYE BU FUARDA

Antalya Valisi Muammer Türker de Türkiye'nin tablosunu görmek isteyenlerin bu fuarı görmesi gerektiğini dile getirerek şunları kaydetti: "Türkiye'nin her bölgesinden belediyelerimiz burada, kaynaşma burada.  Ortahisar Belediyemiz kemençesiyle gelmiş, kültürünü, tarihini, turizmini burada tanıtmak için çaba gösteriyor. Biz bu fuara katılan Ortahisar Belediyemizi ve diğer belediyelerimize teşekkür ediyoruz."

antalya11.jpg

BİZE HER YER TRABZON

Ortahisar'ın standını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü fuara katılımından dolayı Başkan Genç'e teşekkür ederek, "Ortahisar Belediyesi bizleri kırmayarak bu fuara katıldı. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar birlikte mücadele ettiğimiz Ahmet Metin Genç'i burada görmekten mutluluk duydum. Trabzonlular boşuna dememiştir 'Bize her yer Trabzon'dur' diye. Trabzon her zaman insanıyla kültürüyle farkını ve farkındalığını gösteren bir ilimizdir. Ortahisar ilçemizi burada ağırlamaktan mutluluk duyduk." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler