Anneye hakarete 10 ay hapis

 Adana'da annesine kötü davranarak hakaret ettiği ileri sürülen bir kişiye 2 ay evden uzaklaştırma ve 10 ay hapis cezası verildi.Merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, Mustafa K. (27), annesi A.K.'den (52) para istedi ancak annesi vermeyince tartış

Anneye hakarete 10 ay hapis

 Adana'da annesine kötü davranarak hakaret ettiği ileri sürülen bir kişiye 2 ay evden uzaklaştırma ve 10 ay hapis cezası verildi.

Merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, Mustafa K. (27), annesi A.K.'den (52) para istedi ancak annesi vermeyince tartışarak kötü davranıp hakaret etti. Bunun üzerine anne A.K. oğlunu şikayet etti. Şikayet sonucu anne-oğul mahkemelik oldu. Mahkeme önce Mustafa K.'ya evden 2 ay uzaklaştırma cezası verirken, tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

 

Bir süre sonra mahkeme sonuçlanarak anneye hakaret ve kötü davranıştan Mustafa K.'ya 10 ay hapis cezası verildi. Mustafa K. tutuksuz yargılandığı için hapis cezası kesinleşince Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler