Annesiz oğlaklara da annelik yapıyor!

Kayseri’de annelerini kurt yiyen ikiz oğlaklara inek sahip çıktı.Kayseri’de 1 ay önce dünyaya gelen ikiz oğlakların annesini kurt yedi. Annelerinin ölümünün ardından öksüz kalan oğlakların sahibi Bekir Karadut, oğlakları beslemek için biberonla süt verdiğ

Annesiz oğlaklara da annelik yapıyor!

Kayseri’de annelerini kurt yiyen ikiz oğlaklara inek sahip çıktı.

Kayseri’de 1 ay önce dünyaya gelen ikiz oğlakların annesini kurt yedi. Annelerinin ölümünün ardından öksüz kalan oğlakların sahibi Bekir Karadut, oğlakları beslemek için biberonla süt verdiğini söyleyerek, "Bir akşam ahırdan çıktı ve bağlı bulunan ineği emdi. Gördüğüm manzara karşısında ben de büyük şaşkınlık yaşadım. İnek de bu durumdan pek rahatsız değildi ve oğlakları kabul ederek her gün emzirmeye başladı" dedi.

Oğlakların günde 2 kilo süt içtiklerini söyleyen Bakir Karadut, "Oğlaklar 1 aylıktır. Annelerini sürüdeyken kurt yemiş. Biberonla besliyorduk ve bu bize zor geliyordu. Şimdi oğlaklar ineği emiyor ve günde yaklaşık 2 kilogram süt içiyorlar" ifadelerini kullandı.

b473c375-3906-4325-905a-d8ffd8e85879.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler