Annesine bağırdı babasını vurdu

Diyarbakır'da bir genç, annesine kahvaltı sırasında bağıran ve daha önce de birçok kez şiddet uyguladığı öne sürülen babasını bıçaklayarak öldürdü.Kayapınar ilçesi Sıtkı Görül Caddesi üzerinde bulunan Sur Huzur Kooperatifi B-2 Blok 19 numaralı dairede otu

Annesine bağırdı babasını vurdu

Diyarbakır'da bir genç, annesine kahvaltı sırasında bağıran ve daha önce de birçok kez şiddet uyguladığı öne sürülen babasını bıçaklayarak öldürdü.

Kayapınar ilçesi Sıtkı Görül Caddesi üzerinde bulunan Sur Huzur Kooperatifi B-2 Blok 19 numaralı dairede oturan 1'i kız 6 çocuk babası Niyazi İpek (57), ailesiyle sabah kahvaltı yaptı. Kahvaltı sırasında İpek, 35 yıllık eşi Nuriye İpek'e bağırdı.

Bu duruma sinirlenen çiftin 25 yaşındaki oğlu Adnan İpek, kahvaltı sonrasında babasına "Anneme şiddet uyguluyorsun, beğenmiyorsan boşan" diye tepki gösterdi.

Niyazi İpek ise, "Sen ne biçim evlatsın, benim boşanmama karışamasın, ben babayım, istediğimi yaparım" dedi. Bunun üzerine genç adam mutfaktan aldığı bıçağı babasının göğsüne sapladı.

İpek, olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı oğlu ise Huzur Karakolu'na giderek polise teslim oldu.

Cinayet Büro ekiplerince ifadesi alınan Adnan İpek, "Babam anneme işkence yapıyordu, sürekli eziyet ediyordu. Bugün yine anneme bağırıp hakaret etti. Dayanamadım, tartıştık. Mutfaktan aldığım bıçakla vurdum. Çok pişmanım" dedi.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardında Niyazi İpek'in cenazesi otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölen Niyazi İpek'in genelde köyde kaldığı ve Diyarbakır'a geldiğinde eşine, çocuklarının önünde şiddet uyguladığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler