Anne:"Oğullarım cezaevine girsin!"

Oğullarını uyuşturucunun pençesinden kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapsa da başarılı olamayan Fatma K. (44), 12 yıl evli kaldığı eşinden 13 yıl önce boşandığını, bu evlilikten 3 oğlunun dünyaya geldiğini söyledi.Parçalanmış bir aile yapısına sahip

Anne:"Oğullarım cezaevine girsin!"

Oğullarını uyuşturucunun pençesinden kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapsa da başarılı olamayan Fatma K. (44), 12 yıl evli kaldığı eşinden 13 yıl önce boşandığını, bu evlilikten 3 oğlunun dünyaya geldiğini söyledi.Parçalanmış bir aile yapısına sahip olan çocuklarının sevgi gibi bir çok şeyden mahrum kaldığını belirten Fatma K, bu nedenle oğulları K.A. (28) ve S.A'nın (26) mutluluğu eroin kullanmakta aradığını bildirdi.

S.A'nın uyuşturucu kullandığını öğrendiğinde ''benim oğlum öyle bir şey yapmaz'' dediğini, bu durumu kabullenmemekle en büyük hatayı yaptığına dikkat çeken Fatma K, ''Oğlum benden sık sık para istemeye başladı. Söylentiler de kafamı kurcalamaya başlayınca oğlumu takip ettim. Gördüklerime inanamadım. Gözümden bile sakındığım oğlum gerçekten uyuşturucunun pençesindeydi. Onunla uğraşırken kardeşini uyuşturucudan vazgeçirmeye çalışan büyük oğlum K.A. da arkadaşlarının tavsiyesiyle uyuşturucuya başlamış'' dedi.

UYUŞTURUCU PARASI İÇİN EŞYALARINI SATTI

Oğullarını birçok kez hastaneye götürdüğünü ancak bir sonuç alamadığını söyleyen Fatma K, şunları anlattı:''Bağımlılığı ilerleyen S.A'yı Adana'da bir hastaneye götürdüm. 10 günlük tedavinin ardından taburcu olan S.A. tekrar başladı. Maddi imkanlarım el vermediği için sürekli bir tedavi süreci uygulanamıyor. Çocuklarım krize girdiğinde kendilerinden geçiyorlar. Ölecek gibi oluyorlar. Eve ambulans çağırıyorum. Yapılan iğneler kısa süreliğini onları yatıştırıyor. Görevliler, Konya'da uyuşturucu konusunda çocuklarımı götürebilecekleri bir hastane olmadığını söyleyip geri gidiyorlar. Bir anne bu duruma nasıl dayanabilir. Sürekli benden para isteyen oğullarıma para bulabilmek için evlere temizliğe gitmeye başladım. Kendi elimle zehir parası buldum. Ancak rahatsızlanınca işe gidemez oldum. Bu sefer evdeki eşyalarımı sattım. Ama bu durumun hiç sonu gelmedi. Şimdi ev sahibi bizi evden çıkarttı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler