Annenin kıza verdiği hediyeye bak

İngiltere'de yaşayan 50 yaşındaki estetik bağımlısı "İnsan Barbie" Sarah Burge, 7 yaşına basan kızına doğum günü hediyesi olarak 10 bin dolarlık "göğüs büyütme operasyonu" hediye çeki verdi.Kızının göğüs büyütme operasyonu geçirmek için küçük olduğunu bel

Annenin kıza verdiği hediyeye bak

İngiltere'de yaşayan 50 yaşındaki estetik bağımlısı "İnsan Barbie" Sarah Burge, 7 yaşına basan kızına doğum günü hediyesi olarak 10 bin dolarlık "göğüs büyütme operasyonu" hediye çeki verdi.

Kızının göğüs büyütme operasyonu geçirmek için küçük olduğunu belirten Burge, kızı 16 yaşına bastığında verdiği hediye çekini kullanarak isterse göğüslerini büyütebileceğini, buna ihtiyaç duymazsa başka bir estetik operasyon için kullanabileceğini de sözlerine ekliyor.

Vücuduna yaklaşık 800 bin dolarlık estetik operasyon yaptıran ve Barbie bebeklerine benzeyen Burge, gelecekte yaptıracağı operasyonları kızının da izlemesini istediğini söylüyor ve ekliyor:

"Kızımın neler olabileceğini görmesini istiyorum. Kimileri bunu yanlış buluyor ve insanlar gelip benim kötü bir anne olduğumu söylediklerinde sinirleniyorum, çünkü bence ona bu hediyeyi vermenin zararı dokunmayacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam