‘Annemizi öldürdük çünkü...‘

İzmir’in Aliağa ilçesinde anneleri Gülseren Süngü’yü elektroşok verdikten sonra 26 yerinden bıçaklayarak öldüren Şeyda P. (19) ile B.P. (17) ortak savunma hazırladı.'ANNEMDEN TOKATI YEDİM'Şeyda P., “Yoğun baskı görüyorduk. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’

‘Annemizi öldürdük çünkü...‘

İzmir’in Aliağa ilçesinde anneleri Gülseren Süngü’yü elektroşok verdikten sonra 26 yerinden bıçaklayarak öldüren Şeyda P. (19) ile B.P. (17) ortak savunma hazırladı.

'ANNEMDEN TOKATI YEDİM'

Şeyda P., “Yoğun baskı görüyorduk. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ni kazandım ama annemin baskıları yüzünden yarıda bıraktım. Sık sık annemle bu konu hakkında tartışıyorduk. Olaydan kısa bir süre önce erkek arkadaşımla telefonda konuşuyordum. Annem bunu fark edince dayak attı” diye yazdı. B.P. de kardeşinin bu ifadesini doğruladı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis istenen kardeşler, cinayeti ağır tahrik altında işlediklerini ispatlarlarsa 24 yıl hapis cezası alacaklar. Abla Şeyda P. 43, kardeşi B.P.ise 41 yaşında özgürlüklerine kavuşabilecek. Davaya müdahil olarak katılacak olan Gülseren Süngü’nün ailesi kızların en üst seviyeden cezalandırılmalarını istiyor.

Şeyda P. ve B.P. anneleri tarafından erkeklerin önünde zorla dansöz gibi oynatıldıklarını gösteren görüntüleri sunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler