"Annemi öyle görünce çılgına döndüm!"

 Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 39 yaşındaki annesi Nermin D.'yi boğazını keserek öldürdükten sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan 17 yaşındaki lise öğrencisi B.D.'nin annesini bir erkekle uygunsuz halde yakaladığı için öldürdüğü ortaya çıkt

"Annemi öyle görünce çılgına döndüm!"

 

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 39 yaşındaki annesi Nermin D.'yi boğazını keserek öldürdükten sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan 17 yaşındaki lise öğrencisi B.D.'nin annesini bir erkekle uygunsuz halde yakaladığı için öldürdüğü ortaya çıktı.
 
Ticaret Lisesi son sınıf öğrencisi B.D.'nin, önceki gün Mimar Sinan Mahallesi'nde oturdukları apartmanda annesini öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara kalkışması olayıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kapıcının evlerine ekmek getirdiği sırada kapının açılmması üzerine çağırılan polisin kapıyı açtırmasıyla ortaya çıkan korkunç olayda annesini öldürdükten sonra bileklerini kesmiş halde yaralı bulunan liseli B.D.'nin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Cinayet Bürosu ekipleri de, Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören B.D.'nin ifadesini aldı.
 
"ANNEM BABAMI ALDATIYORDU"
 
B.D.'nin polislere verdiği ifadesinde, annesini bir erkekle uygunsuz halde gördüğü için öldürdüğünü söylediği belirtildi. Babasının Bursa Gümrük Müdürlüğü'nde çalıştığını ve bu yüzden uzun süre eve gelmediğini söylediği belirtilen B.D.'nin, "Annemin babamı aldattığını hissediyordum. Bunu gözlerimle görünce çılgına döndüm. Annemi öldürdükten sonra kendimi de öldürmek için bileklerimi kestim, keşke ben de ölseydim" dediği iddia edildi.
 
B.D.'nin taburcu olduktan sonra annesini öldürmek suçundan adliyeye sevk edileceği belirtilirken, oğlu tarafından öldürülen Nermin D.'nin cenazesi de Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsiden sonra toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cinayet bürosu ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam