Anneler bir bir cinayete kurban

M.U, olayın ardından otomobiliyle kaçarken, karısı Gülnara U. ise evin girişinde hayatını kaybetti.Olay, gece saat 23.30 sıralarında Çiğli ilçesi 8820 sokak numara 7'de meydana geldi. Apartmandaki 15 numaralı dairede yaşanan olayda, psikolojik rahatsızlık

Anneler bir bir cinayete kurban

M.U, olayın ardından otomobiliyle kaçarken, karısı Gülnara U. ise evin girişinde hayatını kaybetti.

Olay, gece saat 23.30 sıralarında Çiğli ilçesi 8820 sokak numara 7'de meydana geldi. Apartmandaki 15 numaralı dairede yaşanan olayda, psikolojik rahatsızlıkları bulunduğu iddia edilen M.U, birisi 1,5 yaşında diğeri de 3 yaşında olan iki çocuğunun annesi Azeri asıllı eşi Gülnara U. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

İddialara göre, tartışmanın büyümesi üzerine M.U, üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek eşini evde kovaladı. Kocasından kaçmaya çalışan kadın, dairenin çıkış kapısının önünde kocası M.U. tarafından yakalanarak boğazından bıçakla ağır şekilde yaralandı.

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINA ALINDI
M.U, eşini bıçakladıktan sonra otomobiline binip kayıplara karışırken, sesler üzerine dışarı çıkan komşuları, genç kadını kanlar içinde yerde hareketsiz yatarken buldu. Durumun bildirilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Gülnara U.'nun hayatının kaybettiğini belirledi.

M.U.'nun psikolojik rahatsızlık nedeniyle daha önce Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bir süre tedavi gördüğü iddia edildi. Cinayetin yaşandığı sırada çiftin iki çocuğunun da evde bulunduğu öğrenildi.

Cinayet olayı sonrası çocuklar koruma altına alınarak Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi. Poliste değişik suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu belirtilen M.U.'nun, 4 yıllık eşi Gülnara U. ile son üç aydır sık sık tartıştığı iddia edildi.

Polis ekipleri eşini bıçakladıktan sonra kayıplara karışan M.U.'nun yakalanması için çalışmalarını sürdürürken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam