Anne Yılmaz'ın son yolculuğu

  Güzide Yılmaz için Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor. Törene Mesut Yılmaz, eşi Berna Yılmaz, oğulları Yavuz ve Hasan, kardeşi Turgut Yılmaz, eski bakanlardan Yaşar Okuyan ve Hüsamettin Özkan, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Trabzons

Anne Yılmaz'ın son yolculuğu

 

 

Güzide Yılmaz için Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor. Törene Mesut Yılmaz, eşi Berna Yılmaz, oğulları Yavuz ve Hasan, kardeşi Turgut Yılmaz, eski bakanlardan Yaşar Okuyan ve Hüsamettin Özkan, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Abdurrahim Albayrak ve çok sayıda kişi katıldı. Hayatını kaybeden Güzide Yılmaz’ı annesi gibi sevdiğini belirten Abdurrahim Albayrak, “Kendisi benim annem gibiydi. Annemizi kaybettik. İki gündür aileyle birlikteyim. Anne kaybetme acısının ne kadar kötü bir şey olduğunu gördüm. Mekanı cennet olsun” dedi.

Hüsamettin Özkan ise, "Anne acısı çok kötü bir şey. Mesut Yılmaz’ın başı sağ olsun” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' da cenazeye çelenk gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler