Anne ve oğlu soba kurbanı!

Amasya'da sobadan sızan karbonmonoksit gazı, anne ile oğlunun ölümüne yol açtı. Edinilen bilgiye göre, oğlu Alper ile birlikte balıkçılık yaparak geçimini sağlayan baba Mehmet Ali Zeren, balık satmak için gittikleri Çorum'un Mecitözü ilçesinden sabah 50 y

Anne ve oğlu soba kurbanı!

Amasya'da sobadan sızan karbonmonoksit gazı, anne ile oğlunun ölümüne yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, oğlu Alper ile birlikte balıkçılık yaparak geçimini sağlayan baba Mehmet Ali Zeren, balık satmak için gittikleri Çorum'un Mecitözü ilçesinden sabah 50 yaşındaki eşi Yasemin ile 14 yaşındaki oğlu Anıl Ali'ye telefonla ulaşamayınca aynı sokakta oturan yakınlarını aradı. Eve gelip çaldıkları kapının açılmaması üzerine şüphelenen yakınları camı kırıp içeri girdiklerinde anne ile oğlunun cansız bedenleriyle karşılaştı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan incelemede anne ile oğlunun öldüğü belirlendi. Evine dönen Mehmet Ali Zeren, karısı ve oğlunun cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. Acılı adamı polisler ve yakınları sakinleştirmeye çalışırken, Alper ile kardeşi Yasemin'de ekiplerinin incelemesinin ardından anneleri ile kardeşlerinin cansız bedenlerini görünce gözyaşlarını tutamadılar.

Evden çıkartılan cenazeler hastane morguna götürüldü.

Anne ve oğlu soba kurbanı!

Anne ve oğlu soba kurbanı!

Anne ve oğlu soba kurbanı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler