Anne ve oğlu aynı kazada öldü

Sabah saat 07.40 sıralarında Gerede istikametinden gelip Karabük istikametine gitmekte olan Şükrü Uzun’un(44) kullandığı 34 TG 0689 plakalı otomobil, Asit köyü Asit Köprüsü mevkiinde aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki elektrik direğine çar

Anne ve oğlu aynı kazada öldü

Sabah saat 07.40 sıralarında Gerede istikametinden gelip Karabük istikametine gitmekte olan Şükrü Uzun’un(44) kullandığı 34 TG 0689 plakalı otomobil, Asit köyü Asit Köprüsü mevkiinde aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Direği kıran otomobil, Soğanlı Çayı kenarına uçtu.

Otomobilde bulunan Muhammed Keleş Turan Uzun(10) olay yerinde, anne Esra Uzun(33) da kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Baba Şükrü ve 6 yaşındaki Şura Nur Uzun ise yaralandı. Yaralılar Karabük Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler