Anne ve bebeğine sokakta infaz!

 MALATYA'da husumetli olduğu kişinin pompalı tüfekli saldırısına uğrayan Leyla Kalkan ve 1.5 yaşındaki kızı öldü. Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.  Olay, saat 17.00 sıralarında Melekbaba Mahallesinde meydana geldi. Bayram ziyaretind

Anne ve bebeğine sokakta infaz!

 

MALATYA'da husumetli olduğu kişinin pompalı tüfekli saldırısına uğrayan Leyla Kalkan ve 1.5 yaşındaki kızı öldü. Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 
 
Olay, saat 17.00 sıralarında Melekbaba Mahallesinde meydana geldi. Bayram ziyaretinden evlerine dönen anne ve bebeği pompalı tüfekli saldırganın kurşunlarına hedef oldu. İddiaya göre M.T. isimli bir kişi aralarında husumet bulunduğu iddiasıyla 32 yaşındaki Leyla Kalkan'ın yolunu kesti. M. T., kucağındaki 1.5 yaşındaki kızı bulunan kadına tüfeğini doğrultup peş peşe ateş etti. Ağır yaralanan Kalkan ve bebeği ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
 
Leyla Kalkan ve 1.5 yaşındaki kızı Melisa Kalkan yapılan tüm müdahalalere rağmen kurtarılamadı. Anne ve bebeğinin cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Cinayetten sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler