Anne ve 7 çocuğunun cenazeleri Türkiye'de

Yangın faciasında hayatını kaybeden anne Nazlı Özcan Soykan ve 7 çocuğunun cenazeleri, Başbakanlığın Türk Hava Yolları’ndan kiraladığı özel uçakla İstanbul’a getirildi. Cenazeleri taşıyan uçak saat 17.45 sıralarında Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Alman

Anne ve 7 çocuğunun cenazeleri Türkiye'de

Yangın faciasında hayatını kaybeden anne Nazlı Özcan Soykan ve 7 çocuğunun cenazeleri, Başbakanlığın Türk Hava Yolları’ndan kiraladığı özel uçakla İstanbul’a getirildi. Cenazeleri taşıyan uçak saat 17.45 sıralarında Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Almanya’da düzenlenen cenaze törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve aile yakınları da cenazelerle birlikte Türkiye’ye geldi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da havalimanına gelerek cenazeleri karşıladı. Cenazeler apronda uçaktan alınarak cenaze araçlarına konuldu. Anne ve 7 çocuğunun cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

ALMANYA’DAKİ YANGINDA ÖLENLERİN CENAZELERİ ADLI TIP'A GETİRİLDİ

 Almanya’nın Backnang şehrinde çıkan yangında hayatını kaybeden anne ve 7 çocuğunun cenazeleri otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Yangın faciasında hayatını kaybeden anne Nazlı Özcan Soykan ve 7 çocuğunun cenazeleri, Başbakanlığın Türk Hava Yolları’ndan kiraladığı özel uçakla İstanbul’a getirildi. Almanya’da düzenlenen cenaze törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve aile yakınları da cenazelerle birlikte Türkiye’ye geldi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da havalimanına gelerek cenazeleri karşıladı. Anne ve 7 çocuğunun cenazeleri otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam