Anne ve 4 çocuğu ölü bulundu

VAN'ın ın Erciş İlçesi'ne bağlı Çelebibağı Beldesi'nde bir anne ile 4 çocuğu evlerinde bıçakla öldürüldü.

Anne ve 4 çocuğu ölü bulundu

Eşi İstanbul'da inşaatlarda çalışan Saide Aslan ve 4 çocuğunun cinayete kurban gittiği, bugün saat 16.00 sıralarında ortaya çıktı. Aslan ailesinin oturduğu evden gün boyu kimsenin dışarı çıkmaması üzerine şüphelenen komşuları, kapıyı açıp içeri girince korkunç manzarayla karşılaştı. Tek katlı evde 40 yaşındaki Saide Aslan, çocukları 18 yaşındaki özürlü Sinan, 14 yaşındaki Pınar, 7 yaşındaki Fatma ve 4 yaşındaki Mevlüt'ün kanlar içindeki cesetlerini gören komşular, jandarma haber verdi. BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜLER Eve gelen güvenlik güçleri ve savcının ilk yaptığı incelemede anne ve 4 çocuğunun bıçakla öldürüldüğü, cesetlerindeki kanın kuraması nedeniyle toplu cinayetin dün gece işlenmiş olabileceği belirtildi. BDP Erciş İlçe Başkanı Ramazan Alver, Aslan Ailesi fertlerinin korkunç cinayete kurban gittiklerini söyledi. Kimin ve neden bu vahşeti işlediğinin henüz belli olmadığını belirten Ramazan Alver, “Yetkililer evde incelemeyi sürdürüyor” dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

EVDE ÇUVAL DOLUSU BOZUK PARA BULUNDU

Saide Aslan ve 4 çocuğunun cesetleri otopsi için Erciş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Saide Aslan'ın hamile olduğu iddiaları da otopsi sonucu ortaya çıkacak. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, katliamın yapıldığı evdeki aramada bir çuval dolusu bozuk para bulundu. Para dolu çuval 2 asker tarafından güçlükle taşınarak askeri araca yüklendi. Paraların öldürülen 4 çocuktan özürlü 18 yaşındaki Sinan Aslan’ın dilencilik yaptırılarak biriktirildiği sanılıyor. Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, olay yerine gelerek inceleme yaptı. Kaymakam Fani, konunun henüz çok yeni olduğunu, evde katil ya da katillere ait olabilicek herhangi bir ipucu ile parmak izi araştırmalarının yapıldığını belirterek, daha sonra açıklama yapacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam