Anne olamayınca intihar etti!

 Adana’da eşinden hamileyken şiddet gördüğü için bebeğini düşüren ve anne olamadığı için bunalıma giren genç kadın intihar etti. Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi 4071 Sokak’taki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 3

Anne olamayınca intihar etti!
 
Adana’da eşinden hamileyken şiddet gördüğü için bebeğini düşüren ve anne olamadığı için bunalıma giren genç kadın intihar etti.
 
Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi 4071 Sokak’taki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 3 yıl önce evlenerek İstanbul’a yerleşen B.D (28), eşinden şiddet sürekli şiddet görmeye başladı. Bu arada, genç kadın hamile kaldı. Ancak hamileyken de eşinden şiddet gördüğü için doğmasını çok istediği bebeğini düşürdü. Bu olaydan sonra psikolojisi bozulan ve bir daha düzelmeyen B.D, eşinden boşanarak baba evine geri döndü. Bir süre ruh sağlığında tedavi gördü. Daha sonra hastaneden çıkarak evde ilaç tedavisine devam etti. Yaklaşık 3 ay önce iyileştiğini öne sürerek ilaç kullanmaktan vazgeçen B.D tedaviyi bıraktı. Ancak girdiği bunalımdan çıkamayan bebeğini kaybetmenin acısına ancak 1 yıl dayanan genç kadın akşam baba evindeki odasında kendini iple asarak intihar etti. Eve gelen baba, kızını iple asılmış halde görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, genç kadını asılı olan yerden indirip müdahale ettiğinde hayatını kaybettiğini belirledi.
 
Olay yerine gelen polis inceleme başlattı. Genç kadının sosyal paylaşım sitesinde de ölmeden önce yazdığı "Neye inanırsa inansın, hangi kitaba, hangi peygambere şu alemde vicdanının pusulası lazım herkese. Umut oldukça her yeni bir gün yeni bir başlangıçtır" yazılarını paylaşması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler