Anne-oğul trafik kazası kurbanı oldu

Batman'da sivil polis memurunun kullandığı otomobilin çarptığı anne ile oğlu yaşamını yitirdi.Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nde görevli sivil polis memuru S.Y.'nin kullandığı 72 EC 376 plakalı otomobil, Batman Bölge De

Anne-oğul trafik kazası kurbanı oldu

Batman'da sivil polis memurunun kullandığı otomobilin çarptığı anne ile oğlu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nde görevli sivil polis memuru S.Y.'nin kullandığı 72 EC 376 plakalı otomobil, Batman Bölge Devlet Hastanesi kavşağında karşı kaldırıma geçmeye çalışan 35 yaşındaki anne Hatice Öndaş ile 8 yaşındaki oğlu Emre Öndaş'e çarptı.
 
Çarpma sonucu anne ve oğlu ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne ve oğlu yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam