Anne cinnet geçirdi! Çocuğunu vahşice...

20 günlük çocuğunu duvara çarparak öldürdü

Anne cinnet geçirdi! Çocuğunu vahşice...
AMASYA’da cinnet geçirip, 20 günlük kız bebeğini duvarlara çarparak öldürdüğü iddia edilen 20 yaşındaki Ayşe I., polis tarafından gözaltına alındı.

Göynücek İlçesi'ne bağlı Yassıkışla Köyü'nde yaşayan Ayşe I., dün, Elif ismindeki bebeği ile birlikte Amasya kent merekezindeki Hacılar Mahallesi'nde oturan bir yakının yanına geldi. Yakının evinde kalan Ayşe I., gece iddiaya göre, henüz belirlenemyen bir nedenle cinnet geçirip, 20 günlük Elif bebeği duvarlara çarparak öldüresiye dövdü. Çığlık sesleri üzerine diğer odada bulunan yakınları odaya girdiklerinde gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Durum hemen sağlık ekipleri ve polise bildirildi. Eve gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından sağlık durumu ağır olan bebek, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen Elif bebek kurtarılamadı.

Olayın ardından anne Ayşe I., polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, "Bir anlık cinnetti. Ne yaptığımı bilemedim. Çocuğumun ölümüne sebep olduğum için çok üzgünüm" dediği belirtildi. Ayşe I. emniyetteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Zanlı nöbetçi mahkeme tarafından öldürüldü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler