Anne-babasının nikah şahidi oldu

Erzurum'un Oltu ilçesinde 12 yıldır eşinden ayrı yaşayan 53 yaşındaki Şerafettin Polat, 7 yıl önce tanıştığı Netice Aydın'la yaşadığı beraberliği resmi nikahla noktaladı. Eski eşinden bir türlü boşanamadığı için yeni eşiyle 7 yıl boyunca imam nikahlı olar

Anne-babasının nikah şahidi oldu

Erzurum'un Oltu ilçesinde 12 yıldır eşinden ayrı yaşayan 53 yaşındaki Şerafettin Polat, 7 yıl önce tanıştığı Netice Aydın'la yaşadığı beraberliği resmi nikahla noktaladı. 

Eski eşinden bir türlü boşanamadığı için yeni eşiyle 7 yıl boyunca imam nikahlı olarak yaşayan Şerafettin ve Netice çifti sonunda muradına erdi. Çiftin 7 süren birlikteliklerinden Tahir ve Yusuf isimli iki çocuğu bulunurken, Şerafettin Polat eski eşinden dolayı süren boşanma davası sonuçlanır sonuçlanmaz soluğu Oltu Belediyesi Evlendirme Memurluğu'nda aldı. Kucaklarında çocuklarıyla Evlendirme Memurluğu'na giden çifte yapılan işlemlerinin ardından resmi nikah kıyıldı. Anne ve babalarının kucağında nikah

memurunun sorularını yanıtlayan çocuklar ebeveynlerinin evlenmelerinden ötürü çok mutlu olduklarını dile getirdi. 

Sade bir törenle kıyılan nikah sonrası evlilik cüzdanına kavuşan Şerafettin ve Netice çiftinin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Evlendirme memuru ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını belirtirken, Polat çifti çocuklarıyla birlikte evlerinin yolunu tuttu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam