Anne adaylarına sevindirici haber

 Doğum pek çok anne adayı için hayatının en güzel olayları arasında yer alırken, bazıları içinde ağrı ve sancılardan dolayı korkulacak bir süreç olarak algılanır.Anne adaylarının hayatlarının en önemli ve kritik anları arasında yer alan doğum sürecini dah

Anne adaylarına sevindirici haber

 

Doğum pek çok anne adayı için hayatının en güzel olayları arasında yer alırken, bazıları içinde ağrı ve sancılardan dolayı korkulacak bir süreç olarak algılanır.
Anne adaylarının hayatlarının en önemli ve kritik anları arasında yer alan doğum sürecini daha keyifli, risksiz ve sağlıklı yaşamaları için Emsey Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ayşe Duman tarafından Emsey Hospital’da düzenlenecek ücretsiz eğitimlerle anne adaylarının bu süreci daha rahat yaşamaları amaçlanıyor.
 
Aralık ayı itibari ile Salı ve Perşembe günleri 13.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek eğitimlerde Ağrısız Doğuma Hazırlık (Hipnotik Teknikler), Doğumda Stres ve Korku Faktörü, Doğum Farkındalığı? Negatif Hipnozlarımızdan Kurtulma, Mutlu Lohusalık İçin Hipnoz, Doğumda Stres ve Korku Faktörü gibi konularda eğitimler verilerek anne adaylarının daha sağlıklı, normal doğum süreci ile doğum yapmaları amaçlanmakta.
 
Geçtiğimiz günlerde bebeğini kucağına alan Hadise’nin dansçısı “Olya Süer” doğum sürecinde Ayşe Dumankaya’dan aldığı eğitimlerle doğumunu normal, sağlıklı ve kesisiz (kesilmeden, sezaryen yapılmadan) olarak yapmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam