Anlattıkları dehşet verici

Terör örgütünün eylemlerde kullandığı ‘taş atan çocuklar’dan biri ilk kez resmen şikayetçi oldu.  11 Mart’ta Adana Şehit Mehmet Ali Aslan Polis Merkezi önünde bekleyen polis memurlarına atmak istediği bombanın elinde patlaması sonucu parmaklarını kaybeden

Anlattıkları dehşet verici

Terör örgütünün eylemlerde kullandığı ‘taş atan çocuklar’dan biri ilk kez resmen şikayetçi oldu.

 
nevruz.jpg
 
11 Mart’ta Adana Şehit Mehmet Ali Aslan Polis Merkezi önünde bekleyen polis memurlarına atmak istediği bombanın elinde patlaması sonucu parmaklarını kaybeden 14 yaşındaki R.A, terör örgütü KCK yöneticilerinden şikayetçi oldu.
 
R.A, parmaklarının kopmasına neden olan süreci şöyle anlattı:
 
“Oyun oynarken V.T. ve H.A. bana 20 TL verip gofret almaya gönderdi. Ben de bakkala gittim. Bakkal F. telefonla M. isminde birini aradı ve çok acele iki paket gofret getirmesini söyledi. 10 dakika sonra bir adam motosikletle siyah bir poşet getirdi. Poşeti alıp V.T. ve H.A.’nın yanına geldim. Poşeti açtıklarından patlayıcıları gördüm ve şoka uğradım. V.T. yanında getirdiği barut çivi gibi malzemelerle poşetteki patlayıcıları bantlayıp bomba haline getirdi ve bana verdi. ‘Git bunu karakolda bekleyen polislerin üzerine at’ dedi.
 
Atmazsan ailen sonucuna katlanır
 
Ben korkup atamayacağımı söyleyince bana çok sert iki tokat attı. ‘Eğer atmazsan sonuçlarına sen ve ailen katlanır’ dedi. Ben de mecbur kaldım. Tam bombayı atacakken bomba elimde patladı. Sonra polisler beni alıp hastaneye götürdüler.” Bu arada V.T. ve H.A.’nın örgütün sözde Adana sorumlusu, bomba temin eden bakkal F.’nin ise örgüt üyesi olduğu öğrenildi. R.A. ve ailesi polislere teşekkür ziyaretine gitti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler