Ankara’da silahlar konuştu: 1 yaralı

Olay, gece saatlerinde Çankaya’da yaşandı. Edinilen bilgiye göre; Kızılay Sakarya Cadesi’nde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Kavga, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişinin İnkılap Sokak’ta tabancasına

Ankara’da silahlar konuştu: 1 yaralı

Olay, gece saatlerinde Çankaya’da yaşandı. Edinilen bilgiye göre; Kızılay Sakarya Cadesi’nde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Kavga, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişinin İnkılap Sokak’ta tabancasına sarılmasıyla sonlandı. Tabancadan çıkan kurşun, bir kişinin ayağına isabet etti.

Olayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ayağından yaralanan şahıs, sağlık ekiplerinin gelmesine gerek kalmadan, arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Görgü tanıklarından kaçan şahısların eşkalleri hakkında bilgi alan polis ekipleri, 1’i kadın 2 kişinin izine ulaştı. Şahıslar, Mithatpaşa Caddesi’nde yakalandı. Kıyafeti kanlar içinde olan şahıs, üzerinde kimlik olmadığını, isminin Ali Ekber olduğunu söyledi. Yanındaki kadın arkadaşıyla birlikte olayda mağdur olduğunu dile getiren şahıs, tabanca kullanmadığını, aksine silahla kovalandığını iddia etti.

Polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kameraları ve MOBESE görüntülerinden de yararlanarak, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan, sabah saatlerinde Talatpaşa Bulvarı’nda da bir kişi bacağından silahla vuruldu. Yaralı şahıs, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler