Ankara'da korkutan yangın

 Ankara Sincan'da Plastik ambalaj üretimi yapan bir fabrikada çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Edinilen bilgiye göre. saat 1.30 sularında Ankara Sincan Yenikent'te plastik ambalaj üretimi yapan bir fabrikada fabrika bekçisi Ramiz Yılmaz'ın patlamalar son

Ankara'da korkutan yangın

 

Ankara Sincan'da Plastik ambalaj üretimi yapan bir fabrikada çıkan yangın güçlükle söndürüldü.
 
Edinilen bilgiye göre. saat 1.30 sularında Ankara Sincan Yenikent'te plastik ambalaj üretimi yapan bir fabrikada fabrika bekçisi Ramiz Yılmaz'ın patlamalar sonucu çıkan yangını fark etmesi üzerine itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.
 
Fabrikanın imalat bölümünde bulunan alkol, tiner ve boya kutularının patlamalarıyla büyüyen yangın itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Olay yerine tedbir amaçlı sağlık ekipleri de geldi. Tedaş ve Bedaş'dan gelen görevliler fabrikanın elektriğini ve gazını kesti. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alabilmek için yoğun çaba sarf etti.Haberi alır almaz olay yerine gelen fabrika sahibi Ali Nizam Öztürk sinir krizi geçirirken yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı. Yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından yangın tamamen söndürüldü.
 
Hafta sonu nedeniyle kapalı olan fabrikada can kaybı yaşanmazken fabrika kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış sebebinin soğutma işlemlerinin tamamlanmasının ardından tespit edileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam