'Anarşistler' adliyeye sevk edildi

 Şişli ve çevresinde 1 Mayıs'ta olay çıkardıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 'Anarşist' adlı grubun üyeleri sağlık kontrolünden geçirildi.İstanbul'daki 1 Mayıs kutlamaları sırasında çıkan olaylara ilişkin gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerin

'Anarşistler' adliyeye sevk edildi

 

Şişli ve çevresinde 1 Mayıs'ta olay çıkardıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 'Anarşist' adlı grubun üyeleri sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul'daki 1 Mayıs kutlamaları sırasında çıkan olaylara ilişkin gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, Şişli ve Mecidiyeköy'de birçok kamu kuruluşu, banka, otomatik para çekme makinesi ve iş yerine, sopa, taş ve çekiçlerle saldırarak maddi hasar verdiği öne sürülen kişiler, üç gündür tutuldukları İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Zanlılar, burada yapılan sağlık kontrollerinden sonra Çevik Kuvvet polisi eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler