Anadolu gençliği İftarda buluştu

nadolu Gençlik Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından tarihi Rüstem Paşa Camii avlusunda her gün 200 kişilik iftar veriliyor. Türkiye’nin birçok ilinde iftar programları düzenleyen Anadolu Gençlik Derneği’nin Tekirdağ Şubesi de Tarihi Rüstem Paşa Cami avlusun

Anadolu gençliği İftarda buluştu

nadolu Gençlik Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından tarihi Rüstem Paşa Camii avlusunda her gün 200 kişilik iftar veriliyor. 
Türkiye’nin birçok ilinde iftar programları düzenleyen Anadolu Gençlik Derneği’nin Tekirdağ Şubesi de Tarihi Rüstem Paşa Cami avlusunda günde 200 kişilik iftar yemeği veriyor. Oruçlarını cami avlusunda açan vatandaşlar daha sonra akşam ve teravih namazlarını da camide kılıyor.
Tekirdağ’da belediye tarafından iftar çadırı kurulmadığını söyleyen Anadolu Gençlik Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Özcan Akçaçakır, “Tarihi Rüstem Paşa Cami avlusunda her gün yaklaşık 200 vatandaşımıza dernek olarak iftar veriyoruz. Vatandaşlarımız burada hem oruçlarını açıyor hem de akşam ve teravih namazlarını camide kılma fırsatı buluyor. Ramazan ayı boyunca iftar vereceğiz. Belediye tarafından iftar çadırı açılmadığı için insanlar buraya ilgi gösteriyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam