Ambulans şoförü operatörmüş!

 Denizli- Çivril karayolunda ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölen ambulans şoförü Hüseyin Akyaka'nın, 3 ay öncesine kadar belediyede kepçe operatörü olduğu ortaya çıktı.  Denizli- Çivril karayolunda geçen sal

Ambulans şoförü operatörmüş!

 

Denizli- Çivril karayolunda ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölen ambulans şoförü Hüseyin Akyaka'nın, 3 ay öncesine kadar belediyede kepçe operatörü olduğu ortaya çıktı. 
 
Denizli- Çivril karayolunda geçen salı saat 03.00 sıralarında şerit ihlali yapan otomobille ambulansın çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında, otomobilde bulunan iki mühendis ile ambulanstaki 4 kişi hayatını kaybetti. Kazanın yaşandığı gün, Denizli'de toprağa verilen ambulans şoförü iki çocuk babası 41 yaşındaki Hüseyin Akyaka'nın 11 yıl Denizli Belediyesi'nde kepçe operatörü olarak çalıştığı ortaya çıktı. Akyaka'nın, Denizli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde 11 yıllık çalışmasında kepçe operatörlüğünün yanı sıra kamyon şoförlüğü yaptığı da öğrenildi. 
 
4C'DEN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NE 
 
Yaklaşık üç ay önce 4C yasası nedeniyle norm fazlası olduğu gerekçesiyle İl Sağlık Müdürlüğü emrine verildiği belirtilen Akyaka'nın atamasının Çivril Devlet Hastanesi'ne yapılarak burada ambulans şoförü olarak görevlendirildiği ve ailesi Denizli'de olduğu için her gün Denizli'den 95 kilometre uzaklıktaki Çivril'e gidip geldiği bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler